Thuis

SHANDONG FUYANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Biotechnologieco. van Shandongfuyang, Ltd wordt gevestigd in Shandong-Provincie, China. Onze producten zijn hoofdzakelijk van graan diepe verwerking en bio-gisting. Wij hebben vijf belangrijke gebieden in onze installatie met inbegrip van maïszetmeelworkshop, gewijzigde zetmeelworkshop, natriumgluconate workshop, CHP workshop en behandelings van afvalwaterworkshop. Door meer dan tien jaar van hervorming en ontwikkeling, hebben wij 40% van de Chinese markt, met een jaarlijkse output van 700.000 ton maïszetmeel, 100.000 ton gewijzigde zetmeelproducten en 150.000 ton natriumgluconate bezet. In 2018, bereikte de totale verkoop 1,5 miljard yuans, waarvan 30% van de de uitvoerwaarde, wij door meer en meer binnenlandse en buitenlandse klanten worden vertrouwd op. De wetenschappelijke en technologische innovatie is de permanente drijfkracht voor onze duurzame ontwikkeling. Wij hebben een provinciaal centrum van de hoge normtechnologie, een provinciaal academicuswerkstation, Shandong-onderzoekscentrum van de de techniektechnologie van het Provincie gluconic zure derivaat, gevestigd en een basis van het biotechnologieonderzoek in samenwerking met vele beroemde universiteiten in China, een bio-gistings gezamenlijk R&D centrum met het Nationale Biochemische Onderzoekscentrum vastgelegd van de Techniektechnologie (Shanghai). Momenteel, wij hebben meer dan 1.000 werknemers, met inbegrip van 46 zuren wetenschappelijke van het onderzoekpersoneel (met inbegrip van 2 artsen, 12 meesters en 26 beroeps), en wij hebben meer dan 20 organische reeksen gewijzigd zetmeel ontwikkeld, en suikeralcoholen, verkregen 15 nationale octrooien en wonnen de titel van provinciale wetenschappelijke voltooiing, en ons technisch niveau heeft internationaal geavanceerd niveau bereikt. Daardoor, hebben wij een aantal nationale zeer belangrijke projecten zoals belangrijke het materiaalonderzoek en ontwikkeling van China, Nationaal „863“ Project, enz. ondernomen. Wij hebben KOSHER/HALA/IFRK van ISO9001/ISO14001/ISO22000/en veel andere internationale beheersysteemcertificatie overgegaan. Ons vijfjarenplan moet graan maken die jaarlijkse capaciteit verwerken 1 miljoen ton, 200.000 ton natriumgluconate, 200.000 ton gewijzigd zetmeel, 30.000 ton materialen op basis van zetmeel en 50.000 ton maïsolie bereiken, 5.000 ton producten van de suikeralcohol zoals D-Ribose en curdlan, jaarlijks totaal verkoopbereik 3 miljard yuans. Wij zijn een regelmatig bewegende Chinese fabrikant, en wij niet alleen hebben vertrouwen in productkwaliteit, maar ook hebben de capaciteit om een bredere internationale markt onder ogen te zien. Gelieve te controleren ons recentste nieuws op onze officiële website en andere bedrijfhomepages (Twitter/Fackbook/Alibaba, enz.), en wij zullen altijd met uw onderzoek en bezoek instemmen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Biotechnologieco. van Shandongfuyang, Itd wordt gevestigd in Pingyuan-ontwikkelingsstreek, Shandong-provincie, China met mooi landschap en geschikt vervoer. Gebaseerd bij diepe graanverwerking en de bio-gisting, heeft het zich tot één van de ondernemingen van het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENkrediet, high-tech ondernemingen en belangrijke ondernemingen van landbouwindustrialisatie in Shandong-provincie ontwikkeld.

Zijn producten omvatten Natriumgluconate, Gewijzigd Zetmeel en Maïszetmeel, die iedereen door ISO9001, ISO22000 is goedgekeurd, KOSJER, HALAL en HACCP. De jaarlijkse output is 150.000 ton, 50.000 ton en 300.000 respectievelijk ton. Onze producten worden in binnen- en buitenland verkocht goed allebei. verkoopaeras behandelen meer dan 20 provincies in China, Zuidoost-Azië, Europa, Afrika en andere regio's. De totale productiewaarde van het bedrijf bereikt RMB 15 miljard per jaar met winsten van RMB 100 miljoen. De wetenschappelijke en technologische innovatie is de macht voor duurzame ontwikkeling van het bedrijf. Onder samenwerking met Shandong-Universiteit van Technologie, is de Industriële Basis van Biotech gevestigd, incluing hoog-standaard provinciaal niveau technisch centrum, provinciaal academicuswerkstation en onderzoekscentrum van het enginerering en technologie geweest. Vandaag bezit het bedrijf meer dan 800 werknemers met onderzoekpersoneel van 46 mensen, 2 artsen, 12 meesters en 26 niet-gegradueerden.

China SHANDONG FUYANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

SHANDONG FUYANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD SHANDONG FUYANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD SHANDONG FUYANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD SHANDONG FUYANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Fuyangbiotechnologie

Aantal werknemers : 1000~1500

Jaarlijkse omzet : 500000000-546550485

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China SHANDONG FUYANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten China SHANDONG FUYANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten China SHANDONG FUYANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten China SHANDONG FUYANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten