Thuis ProductenTrehalosezoetmiddel

600kg m3-Dichtheid van 99-20-7 Natuurlijk Trehalose ZoetmiddelAdditief voor levensmiddelen

Certificaat
China SHANDONG FUYANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD certificaten
China SHANDONG FUYANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD certificaten
Ik ben online Chatten Nu

600kg m3-Dichtheid van 99-20-7 Natuurlijk Trehalose ZoetmiddelAdditief voor levensmiddelen

600kg m3-Dichtheid van 99-20-7 Natuurlijk Trehalose ZoetmiddelAdditief voor levensmiddelen
600kg m3-Dichtheid van 99-20-7 Natuurlijk Trehalose ZoetmiddelAdditief voor levensmiddelen 600kg m3-Dichtheid van 99-20-7 Natuurlijk Trehalose ZoetmiddelAdditief voor levensmiddelen 600kg m3-Dichtheid van 99-20-7 Natuurlijk Trehalose ZoetmiddelAdditief voor levensmiddelen

Grote Afbeelding :  600kg m3-Dichtheid van 99-20-7 Natuurlijk Trehalose ZoetmiddelAdditief voor levensmiddelen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Shandong, China
Merknaam: Fuyang Biotechnology
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Prijs: $999.00 - $1,400.00/Metric Tons
Verpakking Details: 25kgs per zak, 20MT in een 20FCL zonder pallets, of 850kgs per zak, 17MT in een 20FCL met pallets
Levering vermogen: 10000 Metrische ton/Metrische tonnen per Maand

600kg m3-Dichtheid van 99-20-7 Natuurlijk Trehalose ZoetmiddelAdditief voor levensmiddelen

beschrijving
CAS No.: 99-20-7 Andere Namen: mycose
MF: C12H22O11 EINECS Nr.: C12H22O11
FEMA Nr.: C12H22O11 Type: Anti-oxyderend, Enzympreparaten, Aroma's, Bewaarmiddelen, Stabilisatoren, Zoetmiddelen
Rang: Voedselgrade.pharmaceutical Rang Haven: Qingdao
Hoog licht:

600kg m3-dichtheid van 99-20-7

,

600kg m3-dichtheid van 99-20-7 Trehalose

,

600kg Natuurlijk Trehalose het zoetmiddeladditief voor levensmiddelen van m3

De natuurlijke Prijs Trehalose van Zoetmiddel Organische Trehalose Trehalose

Productnaam Trehalosepoeder Rang Food-grade
Andere Naam Vochtvrije D-Trehalose Oplosbaarheid Oplosbare stof in water
Grootte netwerk 60~100 Verschijning Wit poeder
CAS No. 99-20-7 EINECS Nr. 202-739-6
Moleculaire Formule C12H22O11 路 2H2O Molecuulgewicht 378.33
Toepassingen Voedsel, Dranken, Schoonheidsmiddelen enz. Functies Natuurlijk zoetmiddel
Plaats van Oorsprong Shaanxi, China Verpakking NW.25kg/trommel

 

Toepassing van trehalose in de voedselindustrie


Als andere suikers, trehalose wijd wordt gebruikt in de voedselindustrie, met inbegrip van dranken, chocolade en gebak, gebakken goederen en bevroren voedsel. Functionele eigenschappen van trehalose en zijn toepassing in voedsel:

(1) verhinder zetmeel het verouderen

(2) verhinder eiwitdenaturatie

(3) rem lipide oxydatieve verslechtering

(4) het op smaak brengen effect

 

(5) houd groenten

(6) weefselstabiliteit en behoud van vlees

(7) langdurige en stabiele energiebron


●Gebakken producten

In gebakken producten, trehalose heeft een verscheidenheid van potentieel gebruik: het kan de zoetheid en het aroma regelen van suikerglazuur, van de broodroom en van het fruit het vullen op cakes, koekjes en gebakjes, zonder de houdbaarheid te compromitteren, zodat de mensen het originele product kunnen proeven. Sommige aroma's.

Tegelijkertijd, trehalose draagt tot de vermindering die van vet in koekjes, broodroom en suikerglazuur bij, tot een unieke het berijpen sensatie in biscotti en snacks leiden. Het maakt het voor consumenten gemakkelijker om hoog-calorieproducten met hoogte goed te keuren - vet en suiker toe te schrijven aan goede zoetheid. Terwijl het handhaven van de houdbaarheid van het product, trehalose kan de stroom van vochtigheid in het gebakken product met meerdere componenten verminderen om de zoetheid beter te maken.

●Suikergoed

Trehalose wordt gemengd met de meeste andere zoetmiddelen en kan in banketbakkerij, sapdranken en kruidenproducten worden gebruikt om de zoetheid van het product aan te passen zodat het het originele aroma van het product kan echt handhaven.

Trehalose wordt gebruikt als buitenlaag van het suikergoed om een stabiele, niet-hygroscopische beschermende laag te vormen. wegens de stabiliteit van de eigenschappen, trehalose kan onder op hoge temperatuur op lange termijn zonder vrees voor hydrolyse en verkleuring worden uitgevoerd, en beïnvloedt ongunstig product geen kwaliteit.

De prestaties van de rollende deklaag van de zeewiersuiker zijn uitstekend. De unieke oplosbaarheidseigenschappen van trehalose veroorzaken hen eigenlijk rollen om een beschermende laag te vormen die uiterst stabiel en sterk is, verbeterend het vrij witte niveau van de meeste andere zoetmiddelen.

●Energieproducten

Trehalose wordt opgesplitst in glucose, maar trehalose heeft een stabielere glycemic reactie dan andere suikers. Dit unieke die bezit met zijn lage cariogenic en niet hypotonic gevolgen wordt gecombineerd maakt trehalose uiterst voor formulering geschikt. Dranken om energie te verstrekken en moeheid en spanning te verminderen.

●Chocoladesuikergoed

Het gebruik van trehalose in chocoladesuikergoed kan de zoetheid van snoepjes, vooral zacht suikergoed aanpassen die fruitproducten en producten bevatten die fruitvullingen bevatten. Trehalose kan vochtigheid in producten met meerdere componenten ook verminderen. Bij het vormen, biedt de verbetering van de zoetheid van het product door trehalose de mogelijkheid om nieuwe aroma's van chocolade tot stand te brengen.

wegens zijn verminderde cariogenicity, trehalose kan worden gebruikt om prothetische producten als primair zoetmiddel of in combinatie met andere lage cariogenic zoetmiddelen te formuleren. De premie trehalose kan in combinatie met polyols worden gebruikt die chocolade te maken, en de hitte tijdens ontbinding wordt geabsorbeerd minimaliseert het het koelen effect van polyol.

●Fruit

Trehalose is één van de beste zoetheidsregelgevers in verwerkte vruchten, met inbegrip van jam, bracht jam en fruitvullingen op smaak. De toevoeging van trehalose aan fruitproducten handhaaft het originele aroma van het product zonder de houdbaarheid van het product te compromitteren.

Bovendien wegens de stabiliteit van de eigenschappen van trehalose, komt geen hydrolyse voor, en de kleur van het product blijft onveranderd en de originele glans blijft.

Trehalose kan in kruiden en heerlijke jam worden gebruikt om een aroma tot stand te brengen door de zoetheid aan te passen terwijl het handhaven van de houdbaarheid van het product.

●Bevroren producten

Trehalose vervangt sucrose en vermindert het condensatiepunt van roomijs en andere bevroren producten. Het kan in bevroren producten en bevroren suikergoed worden gebruikt om nieuwe suikerglazuur te creëren en een uniek en heerlijk aroma tot stand te brengen.

●Het drinken

Trehalose heeft een lichtjes zoete smaak in dranken en kan met de meeste andere zoetmiddelen worden gecombineerd om het zoeter te maken en het aroma van het product te verbeteren. In alcoholische dranken, trehalose doet niet aan de sensorische eigenschappen die van alcohol afbreuk, het drankaroma beter maken.

●Zeevruchten

Trehalose is bijzonder efficiënt als beschermende agent bij lage temperatuur voor zeevruchten. Wanneer trehalose absoluut de functionaliteit van het water bij de proteïne en waterinterface remt, worden de hardheid, de flexibiliteit en de gelsterkte van de zeevruchten verhoogd, en de micro-zoete aard van trehalose is verbetert ook de smaakkwaliteit van zeevruchten. In tegenstelling tot andere die cryoprotectants wordt gebruikt om zeevruchten te behandelen, trehalose veroorzaakt geen het branden sensatie in de keel en er is geen diarree.


 

600kg m3-Dichtheid van 99-20-7 Natuurlijk Trehalose ZoetmiddelAdditief voor levensmiddelen 1
 
Verpakking & Levering
25kgs per zak, 20MT in een 20FCL zonder pallets, of 850kgs per zak, 17MT in een 20FCL met pallets
Bedrijfprofiel
 
600kg m3-Dichtheid van 99-20-7 Natuurlijk Trehalose ZoetmiddelAdditief voor levensmiddelen 4
De Biotechnologieco. van Shandongfuyang, Ltd wordt gevestigd in Shandong-Provincie, China. Onze producten zijn hoofdzakelijk van graan diepe verwerking en bio-gisting. Wij hebben vijf belangrijke gebieden in onze installatie met inbegrip van maïszetmeelworkshop, gewijzigde zetmeelworkshop, natriumgluconate workshop, CHP workshop en behandelings van afvalwaterworkshop. Door meer dan tien jaar van hervorming en ontwikkeling, hebben wij 40% van de Chinese markt, met een jaarlijkse output van 700.000 ton maïszetmeel, 100.000 ton gewijzigde zetmeelproducten en 150.000 ton natriumgluconate bezet. In 2018, bereikte de totale verkoop 1,5 miljard yuans, waarvan 30% van de de uitvoerwaarde, wij door meer en meer binnenlandse en buitenlandse klanten worden vertrouwd op. De wetenschappelijke en technologische innovatie is de permanente drijfkracht voor onze duurzame ontwikkeling. Wij hebben een provinciaal centrum van de hoge normtechnologie, een provinciaal academicuswerkstation, Shandong-onderzoekscentrum van de de techniektechnologie van het Provincie gluconic zure derivaat, gevestigd en een basis van het biotechnologieonderzoek in samenwerking met vele beroemde universiteiten in China, een bio-gistings gezamenlijk R&D centrum met het Nationale Biochemische Onderzoekscentrum vastgelegd van de Techniektechnologie (Shanghai). Momenteel, wij hebben meer dan 1.000 werknemers, met inbegrip van 46 zuren wetenschappelijke van het onderzoekpersoneel (met inbegrip van 2 artsen, 12 meesters en 26 beroeps), en wij hebben meer dan 20 organische reeksen gewijzigd zetmeel ontwikkeld, en suikeralcoholen, verkregen 15 nationale octrooien en wonnen de titel van provinciale wetenschappelijke voltooiing, en ons technisch niveau heeft internationaal geavanceerd niveau bereikt. Daardoor, hebben wij een aantal nationale zeer belangrijke projecten zoals belangrijke het materiaalonderzoek en ontwikkeling van China, Nationaal „863“ Project, enz. ondernomen. Wij hebben KOSHER/HALA/IFRK van ISO9001/ISO14001/ISO22000/en veel andere internationale beheersysteemcertificatie overgegaan. Ons vijfjarenplan moet graan maken die jaarlijkse capaciteit verwerken 1 miljoen ton, 200.000 ton natriumgluconate, 200.000 ton gewijzigd zetmeel, 30.000 ton materialen op basis van zetmeel en 50.000 ton maïsolie bereiken, 5.000 ton producten van de suikeralcohol zoals D-Ribose en curdlan, jaarlijks totaal verkoopbereik 3 miljard yuans. Wij zijn een regelmatig bewegende Chinese fabrikant, en wij niet alleen hebben vertrouwen in productkwaliteit, maar ook hebben de capaciteit om een bredere internationale markt onder ogen te zien. Gelieve te controleren ons recentste nieuws op onze officiële website en andere bedrijfhomepages (Twitter/Fackbook/Alibaba, enz.), en wij zullen altijd met uw onderzoek en bezoek instemmen.
FAQ
1. wie zijn wij?
Wij zijn gebaseerd in Shandong, China, begin vanaf 2009, verkopen aan Zuid-Azige (30,00%), Zuidoost-Azië (25,00%), Zuid-Amerika (20,00%), Noord-Amerika (15,00%), Oceanië (5,00%), Oostelijk Azië (5,00%). Er zijn totaal over 1000+-mensen in ons bureau.

2. hoe kunnen wij kwaliteit waarborgen?
Altijd een voorproductiesteekproef vóór massaproduktie;
Altijd definitieve Inspectie vóór verzending;

3.what kunt u van ons kopen?
Natriumgluconate, Maïszetmeel, Gewijzigd Zetmeel, het Zetmeel Van kationen, Geoxydeerd Zetmeel

4. waarom zou u van ons niet van andere leveranciers moeten kopen?
Wij zijn de grootste fabrikant van natriumgluconate en maïszetmeel in China en 40% van Chinese markt bereikt; wij hebben de hoogste niveaus van provinciale biochemische laboratoria vastgelegd; wij hebben verscheidene belangrijke nationale zeer belangrijke projecten ondernomen.

5. welke diensten kunnen wij verlenen?
Goedgekeurde Leveringstermijnen: FOB, CFR, CIF;
Toegelaten Betalingsmunt: USD, EUR, CNY;
Toegelaten Betalingstype: T/T, L/C, D/P D/A, Contant geld;
Gesproken taal: Het Chinese Engels,
 

Contactgegevens
SHANDONG FUYANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD

Contactpersoon: admine

Tel.: +8613818067242

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)